La Viestana

Wij zijn geopend voor take-away en bezorg in Lathum, Westervoort, Duiven, Giesbeek en Angerlo (voor bezorg een WhatsApp berichtje sturen) wij zijn allen dinsdag gesloten. Hopelijk tot snel!!!
Nu geopend
Ons menu
Een reservering maken

Je kunt bestellen om af te halen | Lathum

Weer eens lekker lekker of Italiaans gaan eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Uitstekend restaurant met wifi

Geniet u van onze lekkere gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Proeft u de uitstekende gourmet-keuken, door onze koks met liefde bereid. Wij verheugen ons erop, u voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te mogen verwelkomen! Inloggen op ons internet en met vrienden in contact blijven.


Cateringservice beschikbaar

U kunt uw auto heel makkelijk op onze gratis parkeerplaatsen neerzetten. Ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Uw huisdier kunt u bij ons rustig meebrengen. Reserveert u toch direct een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Met ons online-reserveringssysteem is het bespreken van een tafel echt eenvoudig. Heel eenvoudig kunt u uns ook opbellen: +31655604385, om te reserveren. Als betaalmethodes accepteren wij betaalpas, contactloos betalen en bankgiro. Daarnaast kunt u natuurlijk contant betalen. Wij pakken uw gerechten ook in als afhaalmaaltijd. Interesse in catering? Dan kunt u zich graag even bij ons melden. Wij zijn 6 dagen per week van 17:00 tot 20:30 uur geopend. Onze rustdag is dinsdag.

Onze diensten

Betalingsopties

Openingstijden

Maandag

17:00 – 20:30

Dinsdag

We zijn gesloten

Woensdag

17:00 – 20:30

Donderdag

17:00 – 20:30

Vrijdag

17:00 – 20:30

Zaterdag

17:00 – 20:30

Zondag

17:00 – 20:30

Twitter_Logo_Blue