La Viestana

Beste klanten wij zijn geopend voor TAKE-AWAY en BEZORG in Lathum, Giesbeek, Angerlo, Duiven, Werstervoort(voor bezorg bestellen via whatsapp) Bestelling kunnen worden opgehaald tussen 17:00 en 20.00! Hopelijk tot snel!
Sada je otvoreno
Naš jelovnik
Napravi rezervaciju

Je kunt bestellen om af te halen | Lathum

Weer eens lekker lekker of Italiaans gaan eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Uitstekend restaurant met wifi

Geniet u van onze lekkere gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Proeft u de uitstekende gourmet-keuken, door onze koks met liefde bereid. Wij verheugen ons erop, u voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te mogen verwelkomen! Inloggen op ons internet en met vrienden in contact blijven.


Cateringservice beschikbaar

U kunt uw auto heel makkelijk op onze gratis parkeerplaatsen neerzetten. Ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Uw huisdier kunt u bij ons rustig meebrengen. Reserveert u toch direct een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Met ons online-reserveringssysteem is het bespreken van een tafel echt eenvoudig. Heel eenvoudig kunt u uns ook opbellen: +31655604385, om te reserveren. Als betaalmethodes accepteren wij betaalpas, contactloos betalen en bankgiro. Daarnaast kunt u natuurlijk contant betalen. Wij pakken uw gerechten ook in als afhaalmaaltijd. Interesse in catering? Dan kunt u zich graag even bij ons melden. Wij zijn 6 dagen per week van 17:00 tot 20:30 uur geopend. Onze rustdag is dinsdag.

Naše usluge

mogućnosti plaćanja

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Zatvoreni smo

Utorak

Zatvoreni smo

Srijeda

17:00 – 20:00

Četvrtak

17:00 – 20:00

Petak

17:00 – 20:00

Subota

17:00 – 20:00

Nedjelja

17:00 – 20:00

Twitter_Logo_Blue